4 uundværlige SEO Tools

Er du ambitiøs med dine søgeordsplaceringer, så har du sandsynligvis også opdaget, at det kræver en lang række værktøjer. I SEO-verdenen kan man finde værktøjer til næsten alt, og ofte så er de ikke specielt billige. Men hvad skal du mere konkret bruge, hvis du vil have succes i søgemaskinerne? Det kan du lære i denne artikel.

Ranktracking

Alfa & omega for succes i søgemaskinerne er, at du kan aflæse dine placeringer og dermed analysere dig frem til, hvad det er der virker for dig. Selvfølgelig kan du manuelt søge dig frem til, hvor du ligger, men den tid er nok bedre givet ud andre steder. Afhængig af hvor mange søgeord du har, kan du få ranktracking fra omkring 50 kroner. Selvfølgelig er det ikke alle, der er lige gode. Prøv at forhør dig hos SEO folk og læs eventuelt anmeldelser. Et par værktøjer kunne være Pro Ranktracker, Serplab og Accuranker.

Linkanalyse

Det er vigtigt, at du har styr på dine backlinks på din hjemmeside. Hvilke links får du, hvilke ankertekster har de med mere. Det er altafgørende, hvis du arbejder aktivt med linkbuilding, og det er man nødt til, hvis man ønsker succes i søgemaskinerne. Linkbuilding er dog også et sted, hvor man ikke skal gå for aggressivt til værks, men det er et helt andet område.

Google Analytics

Google Analytics er et uundværligt værktøj, hvis du arbejder med SEO. Du kan bruge det til at finde ud af, hvordan din trafik performer, samt om der er steder på din hjemmeside, hvor dine besøgende falder fra. Der er nemlig ikke noget ved at arbejde aktivt med SEO, hvis trafikken ikke også konverterer og fører til en øget omsætning. Alt dette kan du spore i Google Analytics, og det er klart et af dine vigtigste redskaber som SEO mand.

Screaming Frog

Screaming Frog er et værktøj, der kan crawle din hjemmeside og finde mere tekniske og indholdsmæssige fejl. I Screaming Frog kan du blandt andet finde ud af, om du har flere af de samme overskrifter, meta beskrivelser, sidetitler med mere. Det er et genialt tool til, hvis du gerne vil rydde op i dit website og få en nulfejlspolitik.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *